Teoretické principy konzervace potravin I. Hlavní konzervárenské suroviny

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Otakar Rop, 1972-2013
Další autoři
Pavel Valášek, 1958-
Ignác Hoza, 1941-
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
130 s. ; 30 cm
Vydáno
Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2005
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Učební texty vysokých škol
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
100 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7318-339-0

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-1160.358