Ovocné pochoutky v našem jídelníčku

Chci si vypůjčit

Význam ovoce v moderní výživě, způsoby konzervace, popis a použití jednotlivých druhů u nás pěstovaného i dováženého ovoce, předpisy na úpravu ovocných nápojů, teplých i studených pokrmů a pochoutek.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Maryna Klimentová, 1905-1987
Další autoři
Svatopluk Štampach
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
228 s., barev. obr. příl. : barev. il. ; 8°
Vydáno
Praha : Práce, 1965
Vydání
2. vyd.
Edice
Knižnice domácího hospodaření
Popis jednotky
Věcný rejstřík
30000 výt.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0476.475-65