Systémy managementu bezpečnosti potravin - požadavky na organizaci v potravinovém řetězci : komentované vydání ISO/FDIS 22000:2005 : harmonizace požadavků na management bezpečnosti potravin podniků v potravinovém řetězci na celosvětové úrovni : integrace principů HACCP podle Codex Alimentarius, vztah k ISO 9001

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Dobromila Rolková, 1947-
Český normalizační institut
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
146 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Národní informační středisko pro podporu jakosti, 2005
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Národní politika podpory jakosti
Průvodce řízením jakosti
Témata
Popis jednotky
600 výt.
Přeloženo z angličtiny
Vydáno ve spolupráci s Českým normalizačním institutem
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7283-185-2

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1158.375