Systémy managementu bezpečnosti potravin - požadavky na organizaci v potravinovém řetězci : komentované vydání ISO/FDIS 22000:2005 : harmonizace požadavků na management bezpečnosti potravin podniků v potravinovém řetězci na celosvětové úrovni : integrace principů HACCP podle Codex Alimentarius, vztah k ISO 9001
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 146 s. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Národní informační středisko pro podporu jakosti,
2005
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Národní politika podpory jakosti
Průvodce řízením jakosti - Témata
- Popis jednotky
- 600 výt.
Přeloženo z angličtiny
Vydáno ve spolupráci s Českým normalizačním institutem - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 80-7283-185-2