Rukověť tukového průmyslu

Chci si vypůjčit

Příručka podává výklad o podstatných otázkách výroby a technologie tukového průmyslu. Obsah: Chemie tuků a olejů. Výroba rostlinných olejů lisováním olejnatých semen a plodů. Extrakce. Rafinace rostlinných tuků a olejů. Ztužování tuků a olejů. Výroba a úprava tuků pro potravinářské účely. Výroba margarinu. Výroba mastných celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladimír Jančík
Další autoři
J. Beránek
Z. Kovařovič
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
432 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952
Vydání
1. vyd.
Edice
Knižnice potravinářského průmyslu
Popis jednotky
Tabulka tuků, olejů a vosků
5000 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0286.608
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0286.608
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0002.679