Rukověť tukového průmyslu
Příručka podává výklad o podstatných otázkách výroby a technologie tukového průmyslu. Obsah: Chemie tuků a olejů. Výroba rostlinných olejů lisováním olejnatých semen a plodů. Extrakce. Rafinace rostlinných tuků a olejů. Ztužování tuků a olejů. Výroba a úprava tuků pro potravinářské účely. Výroba margarinu. Výroba mastných … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 432 s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Průmyslové vydavatelství,
1952
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Knižnice potravinářského průmyslu
- Popis jednotky
- Tabulka tuků, olejů a vosků
5000 výt. - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0286.608 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0286.608 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
PK-0002.679 |