Nauka o potravinách : mikrobiologie a hygiena potravin pro 4. roč. středních škol pro společné stravování : obor 125-01/2

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslava Richtrová
Další autoři
Milan Tvrdoň, 1927-2009
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
212 s.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1962
Vydání
2. vyd. (1. dotisk)
Edice
Učební texty odborných škol
Popis jednotky
Rotaprint.
Bibliografie
Bibliografie na s. 202-203.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-N-0006.871