Technologie pokrmů pro 3. ročník středních škol společného stravování : diferencovaná a dietní strava, fyzikálně-chemické změny při technologickém zpracování potravin

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Marie Polnerová
Další autoři
Magdalena Krondl, 1924-
Eva Lhotská
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
182 s.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1967
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice odborných a středních odborných škol
Popis jednotky
Rotaprint.
Bibliografie
Bibliografie na s. 177.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-N-0010.135