Výroba, jakost a obchod s mlékem v podmínkách EU
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 69 s. : grafická znázornění ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Česká zemědělská univerzita v Praze, Informační a poradenské centrum PEF,
2004
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Víte, co Vás čeká v Evropské unii???
- Témata
- Popis jednotky
- 800 výt.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius - Uživatelské určení
- Určeno pro účastníky kurzů "Výroba, jakost a obchod s mlékem v podmínkách EU - tržní regulace, kvóty, nákupní ceny, jakost a hodnocení mléka, veterinární kontrola, hygiena a sanitace v prvovýrobě mléka" realizovaného v rámci programu SAPARD 3.1 a studenty všech oborů ČZU
- ISBN
- 80-213-1184-3