Houby v přírodě a na talíři : určování a recepty

Chci si vypůjčit

Krémová polévka z hřibů, ryzcový salát, plněné žampiony, řízky z bedly či houbový dort - to je pozvání na pravou hostinu! Nejdříve však musíme vědět, jak jedlé houby bezpečně poznat. Určování: Přesný popis 100 nejvýznamnějších jedlých hub a jejich více či méně nebezpečných dvojníků. Jednotlivé charakteristiky doplňuje celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Renate Volk
Další autoři
Fridhelm Volk, 1942-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
191 s. : barev. il. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Knižní klub, 2004
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-242-1136-X

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1135.410