Babiččina kuchařka, aneb, Hubě netřeba mýdla, ale dobrého jídla

Chci si vypůjčit

Knížka provází v úvodu kuchyní našich předků, způsoby stravování a používanými potravinami. Následují recepty na pokrmy podávané ve dnech všedních i svátečních, od polévek až po pěry či makovník. Nabídneme i způsob přípravy vařunky či povidel. Následuje popis slavených kalendářních a církevních svátků a rodinných událostí celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Marcela Stehlíková, 1962-
Další autoři
Markéta Mikysková
Miriam Prokešová, 1960-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
39 s. : il. ; 17 cm
Vydáno
Ostrava : Repronis, 2004
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Ostravica
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7329-063-4

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-1134.490