Babiččina kuchařka, aneb, Hubě netřeba mýdla, ale dobrého jídla
Chci si vypůjčit
Knížka provází v úvodu kuchyní našich předků, způsoby stravování a používanými potravinami. Následují recepty na pokrmy podávané ve dnech všedních i svátečních, od polévek až po pěry či makovník. Nabídneme i způsob přípravy vařunky či povidel. Následuje popis slavených kalendářních a církevních svátků a rodinných událostí
se všemi typickými jídly, které našim předkům chutnaly. Velikonoční stůl si můžete zpestřit těšínskou šoldrou a vánoční doplnit třeba vánočními oplatky, pupáky či sladkou omáčkou bryjou.
… celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
-
Hlavní autor
-
Marcela Stehlíková, 1962-
-
Další autoři
-
Markéta Mikysková
Miriam Prokešová, 1960-
-
Typ dokumentu
- Knihy
-
Fyzický popis
- 39 s. : il. ; 17 cm
-
Vydáno
-
Ostrava :
Repronis,
2004
-
Vydání
- Vyd. 1.
-
Edice
- Ostravica
-
Témata
-
Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
-
ISBN
- 80-7329-063-4