Chemie analytická a cvičení pro 4. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : stud. ob. 071-07/2 - zpracování mléka

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladimír Malý
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
210 s.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1966
Vydání
3. vyd.
Edice
Učebnice odborných a středních odborných škol
Popis jednotky
Rotaprint
Bibliografie
Bibliografie na s. 203-205
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-N-0009.274