Koření pro každé vaření

Chci si vypůjčit

Autoři uvádějí u každého druhu koření jeho původ, obsah významných látek a způsob využití na nejrůznější pokrmy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Dagmar Lánská
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
303 s., [16] s. barev. obr. příl. ; il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Práce, 1990
Vydání
3., dopl. vyd.
Edice
Astra (Práce)
Popis jednotky
Slovníček botanických a cizojaz. názvů koření
Obsahuje rejstřík
100000 výt
ISBN
80-208-0010-7

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0957.630