Technologie pro 2. ročník odborných učilišť a učňovských škol : učební obor 1209 - uzenářka

Chci si vypůjčit

Zabývá se uzenářskými výrobky, zpracováním živočišných tuků, výrobou konzerv, jakostí výrobků a vadami práce, skladováním a odbytem výrobků, a dalšími činnostmi v uzenářství.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Götz
Další autoři
Otakar Kolda
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
178 s.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1964
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice odborných učilišť a učňovských škol
Popis jednotky
Rotaprint
Bibliografie
Bibliografie na s. 174-175
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-N-0007.547