Vaříme snadno a rychle : recepty do 20 minut : 185 receptů

Chci si vypůjčit

V knize najdeme abecedně řazené předpisy na rychlé polévky, masa, drůbež, ryby, zeleninu i sladké dezerty či předkrmy. Předpisy jsou sestaveny většinou pro čtyři porce, obsahují přehled surovin a stručný popis přípravy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Antonín Svoboda, kuchařské recepty
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
111 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
Vydáno
Liberec : GEN, 2003
Vydání
Vyd. 1.
Témata
ISBN
80-86681-30-0

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1122.770