Technologie pro 2. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : studijní obor 07-2-06 - výroba tuků

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Dlouhý
Další autoři
Václav Klozar
Emil Pitřík
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
243 s.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1967
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice odborných a středních odborných škol
Popis jednotky
Rozmnoženo
Bibliografie
Bibliografie na s. 237-238
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-N-0010.329