Komentované vydání ČSN ISO 15161:2003 : směrnice pro zavádění ISO 9001:2000 v potravinářském a nápojovém průmyslu : příručka pro pracovníky potravinářských a nápojových firem, pedagogy a studenty odborných škol : jakost potravin ve vztahu k závazným předpisům

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Otakar Hrudka, 1948-
Další autoři
Michal Voldřich, 1962-2013
Marie Jechová, 1946-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
70 s. : il. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Český normalizační institut, 2003
Edice
Aktuálně o ISO 9000:2000
Témata
Popis jednotky
Souběžný anglický text
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7283-118-6

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-1121.695