Moderní kuchyně ve společném stravování

Chci si vypůjčit

Kniha obsahuje celý soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni. Teprve nad knihou si uvědomíte, jak složitý mechanismus dobře fungující kuchyně představuje. To není jen moderní technické a technologické vybavení, splněné hygienické a zákonné požadavky, to nejsou celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Černý, 1939-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
249 s. : il. ; 20 cm
Vydáno
[Úvaly] : Ratio, [2002]
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-86351-06-8
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000653556
003 CZ BrMZK
005 20190726094237.0
007 ta
008 030213s2002 xr f f cze d
020 |a 80-86351-06-8  |q (brož.) 
040 |a BOA001  |b cze 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a 640.4/.5  |2 MRF 
080 |a 613.2  |2 MRF 
080 |a 641.53/.54  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Černý, Jiří,  |d 1939-  |7 jn19981002636  |4 aut 
245 1 0 |a Moderní kuchyně ve společném stravování /  |c Jiří Černý 
250 |a 1. vyd. 
260 |a [Úvaly] :  |b Ratio,  |c [2002] 
300 |a 249 s. :  |b il. ;  |c 20 cm 
650 0 7 |a gastronomie  |7 ph120473  |2 czenas 
650 0 7 |a kuchařství  |7 ph115027  |2 czenas 
650 0 7 |a společné stravování  |7 ph125934  |2 czenas 
650 0 7 |a hygiena výživy  |7 ph120989  |2 czenas 
650 0 7 |a kuchyňské spotřebiče  |7 ph115029  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
910 |a BOA001  |b 2-1114.039 
990 |a BK 
996 6 |b 2610181725  |c 2-1114.039  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 13  |p p.v.  |w 000653556  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000653556.MZK50000653556000010