Moderní kuchyně ve společném stravování

Chci si vypůjčit

Kniha obsahuje celý soubor znalostí a dovedností, které by si měl osvojit každý, kdo chce vybudovat či řídit dobře fungující kuchyni. Teprve nad knihou si uvědomíte, jak složitý mechanismus dobře fungující kuchyně představuje. To není jen moderní technické a technologické vybavení, splněné hygienické a zákonné požadavky, to nejsou celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Černý, 1939-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
249 s. : il. ; 20 cm
Vydáno
[Úvaly] : Ratio, [2002]
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-86351-06-8
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1114.039