Šokující pravda o výrobě potravin, aneb, Co byste měli vědět před nákupem potravin? : šílené krávy to není všechno --

Chci si vypůjčit

Pozor - jídlo může být jedem! Triky výrobců, co vlastně jíme, hormony v jídle, želatinová hrozba, aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Udo Pollmer, 1954-
Další autoři
Brigitte Schmelzer-Sandtner
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 s. ; 22 cm
Vydáno
Olomouc : Fontána, 2001
Témata
Popis jednotky
Překlad z němčiny
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-86179-60-5

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1110.266