Léčíme se cibulí : [zdravé a pikantní pokrmy]
Cibule nepatří jenom ke kulinářským surovinám, nýbrž je i významnou léčivou rostlinou ze skupiny přírodních antibiotik. Je plná vitaminů (vitamin C, E, betakaroten, vitaminy B, flavonoidy), obsahuje důležité minerály, vlákniny, esenciální aminokyseliny, mastné kyseliny, cholin pro odbourávání tuků a další významné látky, prospěšné … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 71 s. ; 20 cm
- Vydáno
-
Praha :
I. Železný,
2002
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Praktické recepty
Knížky dostupné každému - Témata
- Popis jednotky
- Podnázev z obálky
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 80-237-3693-0
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci