Léčíme se cibulí : [zdravé a pikantní pokrmy]

Chci si vypůjčit

Cibule nepatří jenom ke kulinářským surovinám, nýbrž je i významnou léčivou rostlinou ze skupiny přírodních antibiotik. Je plná vitaminů (vitamin C, E, betakaroten, vitaminy B, flavonoidy), obsahuje důležité minerály, vlákniny, esenciální aminokyseliny, mastné kyseliny, cholin pro odbourávání tuků a další významné látky, prospěšné celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jana Arcimovičová, 1958-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
71 s. ; 20 cm
Vydáno
Praha : I. Železný, 2002
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Praktické recepty
Knížky dostupné každému
Témata
Popis jednotky
Podnázev z obálky
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-237-3693-0
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1104.568