Technologie přípravy pokrmů pro 1. ročník : učební text pro pokusný studijní obor Provoz hotelů a společného stravování

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Holas
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
219 s.
Vydáno
Praha : Merkur, 1976
Vydání
2. vyd.
Edice
Učební texty odborných a středních odborných škol (Merkur)
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000602704
003 CZ BrMZK
005 20140808110813.0
007 ta
008 020527s1976 xr f cze d
040 |a BOA001  |b cze  |c BOA001 
100 1 |a Holas, Josef  |7 mzk2009533562  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie přípravy pokrmů pro 1. ročník :  |b učební text pro pokusný studijní obor Provoz hotelů a společného stravování /  |c Josef Holas 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1976 
300 |a 219 s. 
490 1 |a Učební texty odborných a středních odborných škol 
830 0 |a Učební texty odborných a středních odborných škol (Merkur)  |0 s 
910 |a BOA001  |b 2-0771.049 
990 |a BK 
996 6 |b 2619355469  |c 2-0771.049  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |w 000602704  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000602704.MZK50000602704000010