Velkovýrobní technologie a vědecké základy výroby píce

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Bureš, 1921-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
64 s.
Vydáno
Brno : Vysoká škola zemědělská, 1961
Vydání
1. vyd.
Uživatelské určení
Učební text ústavu pícninářství
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0460.632
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0460.632
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0460.632