Čisté mlékařské kultury a jejich použití v mlékárenském průmyslu

Chci si vypůjčit

Autoři knihy podávají v úvodní části přehled o funkci a významu čistých mlékařských kultur v mlékárenském průmyslu. Pojednávají o podmínkách a technice jejich pěstování, o kontrole jakosti, významu, vývoji a o jejich použití při zpracování mléka.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Václav Kněz
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
222 s. : 1 tb. na vol. listě
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956
Vydání
1. vydání
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0367.825
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0367.825