Pštros v české kuchyni : vynikající recepty ze zdravého masa

Chci si vypůjčit

Vynikající recepty ze zdravého masa. Víte, že pštrosí maso obsahuje nejméně cholesterolu ze všech druhů mas? Hledáte-li nové a zajímavé druhy pokrmů, které nemohou uškodit vašemu zdraví, a chcete-li opustit tradiční těžkou a mastnou stravu, pak je kuchařka ze pštrosího masa určena právě vám. Čekají vás v ní tradiční i méně celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vlasta Malíková
Další autoři
Zdeněk Kratochvíl, autor kuchařky
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
128 s. : barev. il. ; 25 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 2001
Vydání
Vyd. 1.
Témata
ISBN
80-7202-971-1

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1098.050