Jakost a certifikace potravin

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Červenka, 1927-
Další autoři
Česká zemědělská univerzita v Praze. Provozně ekonomická fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
186 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Credit, 2001
Vydání
Vyd. 2., přeprac.
Témata
Popis jednotky
Vydavatel: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta
ISBN
80-213-0762-5
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1086.399