Velká kniha gulášů : 500 receptů od nás i ze světa

Chci si vypůjčit

Desatero pro přípravu masového guláše v úvodu kuchařky, doplňují doporučení a informace: z jakého masa lze guláš připravovat, jaké koření se používá k přípravě gulášů, jak napravit nejčastější chyby při přípravě guláše a malý historický exkurz. Následuje 500 receptů na guláš v různých podobách a gulášové variace celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miroslav Mayer
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
187 s., [16] s. barev. obr. příl. ; 21 cm
Vydáno
[Líbeznice] : Víkend, 2000
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-7222-118-3
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Jen do studovny
volné MZK Sklad / do 1 hodiny 2-1086.167