Zrození vína : všechno o zpracování hroznů, výrobě vína a jeho zrání

Chci si vypůjčit

Tato publikace obsahuje veškeré údaje potřebné k pěstování, klasifikaci i konzumaci vína.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Pátek, 1921-2005
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
301 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Brno : Jota, 2001
Vydání
3. rozš. vyd.
Edice
Jak na to (Jota)
Témata
Popis jednotky
Bibliogr.
ISBN
80-7217-137-2
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
STM 6p
663 PÁT 2-1084.685