Základy dietní technologie

Chci si vypůjčit

O složení diet vzhledem k jejich biologické hodnotě a léčebnému účinku, plánování a kalorické hodnotě, s popisem různých druhů kuchyňských úprav v aplikaci na hlavní dietní schemata.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Marie Polnerová
Další autoři
Přemysl Doberský, 1918-1983
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
181 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1960
Vydání
1. vyd.
Popis jednotky
3000 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0437.379