Maturitní otázky - hotelový a restaurační provoz : 30 podrobně zpracovaných témat

Chci si vypůjčit

Určeno studujícím oboru společného stravování i hotelových škol.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jitka Jamborová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
125 s. ; 21 cm
Vydáno
Třebíč : R. Veselý, 1999
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Publ. určená maturantům a zájemcům o studium hotelnictví
ISBN
80-86376-03-6
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000455779
003 CZ BrMZK
005 20210125082915.0
007 ta
008 990315s1999 xr d f cze d
015 |a cnb000784420 
020 |a 80-86376-03-6 
035 |a (OCoLC)44147714 
040 |a BOA001  |b cze 
072 7 |a 640.4  |x Hotelnictví. Stravování  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 640.4  |2 MRF 
080 |a 642.63  |2 MRF 
080 |a 373.5.016  |2 MRF 
080 |a 37.091.274/.275  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Jamborová, Jitka  |7 xx0002020  |4 aut 
245 1 0 |a Maturitní otázky - hotelový a restaurační provoz :  |b 30 podrobně zpracovaných témat /  |c [Jitka Jamborová] 
246 3 3 |a Hotelový a restaurační provoz 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Třebíč :  |b R. Veselý,  |c 1999 
300 |a 125 s. ;  |c 21 cm 
500 |a Publ. určená maturantům a zájemcům o studium hotelnictví 
650 0 7 |a hotelnictví  |7 ph120832  |2 czenas 
650 0 7 |a pohostinství  |7 ph115776  |2 czenas 
650 0 7 |a číšnictví  |7 ph128234  |2 czenas 
650 0 7 |a učivo středních škol  |7 ph136702  |2 czenas 
650 0 7 |a maturitní otázky  |7 ph136699  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
910 |a BOA001  |b 2-1068.650 
990 |a BK 
996 6 |b 2610107867  |c 2-1068.650  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 2  |p p.v.  |w 000455779  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000455779.MZK50000455779000010 
996 7 |b 2610108091  |c 2-1068.650  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 24  |p kup  |w 000455779  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000455779.MZK50000455779000020