Maturitní otázky - hotelový a restaurační provoz : 30 podrobně zpracovaných témat

Chci si vypůjčit

Určeno studujícím oboru společného stravování i hotelových škol.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jitka Jamborová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
125 s. ; 21 cm
Vydáno
Třebíč : R. Veselý, 1999
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Publ. určená maturantům a zájemcům o studium hotelnictví
ISBN
80-86376-03-6
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1068.650
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1068.650