Co máme vědět o přípravě pokrmů : technologie přípravy jídel
Kniha ukazuje hospodyním i pracovníkům v kuchyních celého sektoru veřejného stravování, jak složitá a odpovědná práce je příprava pokrmů. Seznamuje se základními zdravotnickýmí nároky na složení potravy a s péčí, kterou je nutno věnovat biologické hodnotě stravy. Probírá nejen zásady odborného nákupu potravin, jejich skladování, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 360 s., obr. příl. : il.
- Vydáno
-
Praha :
Práce,
1956
- Vydání
- 1. vyd.
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000450635 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20150515125635.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 990102s1956 xr af f 000 0 cze d | ||
015 | |a cnb000722538 | ||
035 | |a (OCoLC)85453149 | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Klimentová, Maryna, |d 1905-1987 |7 jk01060574 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Co máme vědět o přípravě pokrmů : |b technologie přípravy jídel / |c Maryna Klimentová |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Práce, |c 1956 | ||
300 | |a 360 s., obr. příl. : |b il. | ||
910 | |a BOA001 |b 2-0359.550 |b TK-0062.708 | ||
990 | |a BK | ||
996 | 7 | |b 2618929521 |c 2-0359.550 |l MZK |r Sklad / do 24 hodin |n 0 |w 000450635 |u 000040 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01000450635.MZK50000450635000040 | |
996 | 7 | |b 2618929522 |c 2-0359.550 |l MZK |r Sklad / do 24 hodin |n 0 |w 000450635 |u 000030 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01000450635.MZK50000450635000030 | |
996 | 7 | |b 2619219073 |c 2-0359.550 |l MZK |r Sklad / do 24 hodin |n 3 |w 000450635 |u 000020 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01000450635.MZK50000450635000020 | |
996 | 6 | |b 2619748944 |c 2-0359.550 |l MZK |r Sklad / do 24 hodin |n 4 |w 000450635 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01000450635.MZK50000450635000010 |