Co máme vědět o přípravě pokrmů : technologie přípravy jídel

Chci si vypůjčit

Kniha ukazuje hospodyním i pracovníkům v kuchyních celého sektoru veřejného stravování, jak složitá a odpovědná práce je příprava pokrmů. Seznamuje se základními zdravotnickýmí nároky na složení potravy a s péčí, kterou je nutno věnovat biologické hodnotě stravy. Probírá nejen zásady odborného nákupu potravin, jejich skladování, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Maryna Klimentová, 1905-1987
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
360 s., obr. příl. : il.
Vydáno
Praha : Práce, 1956
Vydání
1. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000450635
003 CZ BrMZK
005 20150515125635.0
007 ta
008 990102s1956 xr af f 000 0 cze d
015 |a cnb000722538 
035 |a (OCoLC)85453149 
040 |a BOA001  |b cze 
100 1 |a Klimentová, Maryna,  |d 1905-1987  |7 jk01060574  |4 aut 
245 1 0 |a Co máme vědět o přípravě pokrmů :  |b technologie přípravy jídel /  |c Maryna Klimentová 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Práce,  |c 1956 
300 |a 360 s., obr. příl. :  |b il. 
910 |a BOA001  |b 2-0359.550  |b TK-0062.708 
990 |a BK 
996 7 |b 2618929521  |c 2-0359.550  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 000450635  |u 000040  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000450635.MZK50000450635000040 
996 7 |b 2618929522  |c 2-0359.550  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 000450635  |u 000030  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000450635.MZK50000450635000030 
996 7 |b 2619219073  |c 2-0359.550  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 3  |w 000450635  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000450635.MZK50000450635000020 
996 6 |b 2619748944  |c 2-0359.550  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 4  |w 000450635  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000450635.MZK50000450635000010