Co máme vědět o přípravě pokrmů : technologie přípravy jídel

Chci si vypůjčit

Kniha ukazuje hospodyním i pracovníkům v kuchyních celého sektoru veřejného stravování, jak složitá a odpovědná práce je příprava pokrmů. Seznamuje se základními zdravotnickýmí nároky na složení potravy a s péčí, kterou je nutno věnovat biologické hodnotě stravy. Probírá nejen zásady odborného nákupu potravin, jejich skladování, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Maryna Klimentová, 1905-1987
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
360 s., obr. příl. : il.
Vydáno
Praha : Práce, 1956
Vydání
1. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0359.550
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0359.550
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0359.550
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0359.550