Rukověť potravinářské analytiky
Potravinářský analytik musí ovládat různé metody a postupy: mikroskopické a mikrobiologické zkoumání potravin, metody fyzikální, fyzikálně chemické, obecně chemické, biologické a sérologické, organoleptické posuzování potravin, zjišťovaní cizorodých, zvláště jedovatých látek v potravinách a matematickostatistické zhodnocení … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 740,, 3 příl.
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1962
- Vydání
- 1. vyd.
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0474.599 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0474.599 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
STM 6p
|
664 JAN | 2-0474.599 |