Rukověť potravinářské analytiky

Chci si vypůjčit

Potravinářský analytik musí ovládat různé metody a postupy: mikroskopické a mikrobiologické zkoumání potravin, metody fyzikální, fyzikálně chemické, obecně chemické, biologické a sérologické, organoleptické posuzování potravin, zjišťovaní cizorodých, zvláště jedovatých látek v potravinách a matematickostatistické zhodnocení celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Gustav Janíček, 1911-1995
Další autoři
Bohuš Hampl, 1899-1975
Karel Šandera, 1903-1959
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
740,, 3 příl.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962
Vydání
1. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0474.599
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0474.599
Prezenčně
Načítá se…
MZK
STM 6p
664 JAN 2-0474.599