Jednotky pracnosti jako nástroj k měření produktivity práce pro účely čerpání základních mzdových fondů v potravinářském průmyslu

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Charalambos Kufudakis
Další autoři
Jaroslav Šternberg, ekonom
Svatopluk Rufert
Výzkumný ústav ekonomiky potravinářského průmyslu (Praha)
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
64 s. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1991
Vydání
1. vyd.
Edice
Technická publikace
Témata
Popis jednotky
Bibliogr. - Určeno pro vnitřní potřebu
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1064.322