Konzervář : technologie chladírenství a mrazírenství pro 3. ročník odborných učilišť a učňovských škol

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Balaštík, 1925-2014
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
243 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1977
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Bibliografie
Bibliografie na s. 243
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 000418407
003 CZ BrMZK
005 20120119141419.0
007 ta
008 990307s1977 xr f cze d
015 |a cnb000247936 
035 |a (OCoLC)42114428 
040 |a BOA001  |b cze 
100 1 |a Balaštík, Jaroslav,  |d 1925-2014  |7 jk01010626  |4 aut 
245 1 0 |a Konzervář :  |b technologie chladírenství a mrazírenství pro 3. ročník odborných učilišť a učňovských škol /  |c Jaroslav Balaštík 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1977 
300 |a 243 s. 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
504 |a Bibliografie na s. 243 
830 0 |a Řada potravinářské literatury 
910 |a BOA001  |b PK-0080.613  |b 2-0773.590 
964 |a Konzervárenství - technologie - učebnice - školy učňovské 
990 |a BK 
996 7 |b 2619498689  |c 2-0773.590  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |w 000418407  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000418407.MZK50000418407000020 
996 7 |b 3119824172  |c PK-0080.613  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 2  |w 000418407  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000418407.MZK50000418407000010