Konzervář : technologie chladírenství a mrazírenství pro 3. ročník odborných učilišť a učňovských škol
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 243 s.
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1977
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Bibliografie
- Bibliografie na s. 243
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a22000002a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000418407 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20120119141419.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 990307s1977 xr f cze d | ||
015 | |a cnb000247936 | ||
035 | |a (OCoLC)42114428 | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Balaštík, Jaroslav, |d 1925-2014 |7 jk01010626 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Konzervář : |b technologie chladírenství a mrazírenství pro 3. ročník odborných učilišť a učňovských škol / |c Jaroslav Balaštík |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní nakladatelství technické literatury, |c 1977 | ||
300 | |a 243 s. | ||
490 | 1 | |a Řada potravinářské literatury | |
504 | |a Bibliografie na s. 243 | ||
830 | 0 | |a Řada potravinářské literatury | |
910 | |a BOA001 |b PK-0080.613 |b 2-0773.590 | ||
964 | |a Konzervárenství - technologie - učebnice - školy učňovské | ||
990 | |a BK | ||
996 | 7 | |b 2619498689 |c 2-0773.590 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 0 |w 000418407 |u 000020 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01000418407.MZK50000418407000020 | |
996 | 7 | |b 3119824172 |c PK-0080.613 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 2 |w 000418407 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01000418407.MZK50000418407000010 |