Konzervář : technologie chladírenství a mrazírenství pro 3. ročník odborných učilišť a učňovských škol

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Balaštík, 1925-2014
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
243 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1977
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Bibliografie
Bibliografie na s. 243
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0773.590
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0080.613