Produkce kvalitního vepřového masa s vysokou nutriční hodnotou

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Miroslav Šimek, 1944-
Ústav zemědělských a potravinářských informací
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
24 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1998
Edice
Metodiky pro zemědělskou praxi
Témata
Popis jednotky
Bibliogr. - Anot. též angl.
ISBN
80-86153-82-7
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
X-1055.511