O účinnosti filtračních enzymů při pektolyse ovocných šťáv

Chci si vypůjčit

Úzce zaměřená studie snažící se přispět k ekonomisaci a usnadnění vyčiřujících procesů, které bývají ve šťávařské praxi jednou z nejnákladnějších a mnohdy i nejméně úspěšných výrobních fází. Ježto nebývajípodle nichž je třeba při aplikaci přípravků - pektolytických (filtračních) enzymů - postupovat, byla provedena celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladimír Kyzlink, 1915-2008
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
71 stran : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Průmyslové vydavatelství, 1950
Vydání
1. vydání
Edice
Knižnice průmyslu výživy
Popis jednotky
1000 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0255.725