Výživa a stravování dětí předškolního věku

Chci si vypůjčit

Publikace se zabývá výživou a potravinami, denním režimem dítěte, hygienou a hygienickým dozorem ve stravovacích zařízeních, seznamuje s inventářem školních kuchyní a s pracovní náplní zaměstnanců školních jídelen. Vposledních kapitolách probírá základní technologické postupy při přípravě pokrmů a uvádí jídelní lístky celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Hnátek, 1917-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
197 s.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1971
Vydání
1. vyd.
Edice
Odborná literatura pro veřejnost
Témata
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0672.938
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0063.013