Pivovarsko-sladařské tabulky

Chci si vypůjčit

Laboratorní a kontrolní pracovníci v pivovarech a sladovnách najdou v tabulkách platnou pomůcku k běžnému řízení a kontrole sladařské a pivovarské výroby, zvláště při vyhodnocování výsledků základních analýz. Věnují pozornostmj. stanovení obsahu extraktu sladu z měrné hmoty, výpočtům stupňovitosti mladiny, cukerných hodnot, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaromír Bednář
Další autoři
Karel Štekr
Miroslav Vančura, 1921-1987
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
135 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1967
Vydání
1. vyd.
Popis jednotky
Vazba: Zbyněk Weinfurter
2700 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0574.144