Technologie sladu a piva. Díl I., Suroviny a pomocné látky. Výroba sladu a strojní zařízení sladoven

Chci si vypůjčit

Knihu zpracoval široký kolektiv sladařských techniků, technologů a výzkumníků, aby látka co nejlépe vyhovovala potřebám socialistického průmyslu. V první části je věnována pozornost ječmeni, chmelu a vodě. V druhé části jsou uvedeny nejnovější a v praxi osvědčené poznatky o máčení a klíčení ječmene a hvozdění sladu a ukázány celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Václav Bílek, 1898-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
255 s., [3] s. obr. příl. : il., plány ; 21 cm
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1953
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Knižnice potravinářského průmyslu
Popis jednotky
3000 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0306.615,1
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0004.873,1
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0004.873,1