Technologie sladu a piva. Díl I., Suroviny a pomocné látky. Výroba sladu a strojní zařízení sladoven
Knihu zpracoval široký kolektiv sladařských techniků, technologů a výzkumníků, aby látka co nejlépe vyhovovala potřebám socialistického průmyslu. V první části je věnována pozornost ječmeni, chmelu a vodě. V druhé části jsou uvedeny nejnovější a v praxi osvědčené poznatky o máčení a klíčení ječmene a hvozdění sladu a ukázány … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 255 s., [3] s. obr. příl. : il., plány ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1953
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Knižnice potravinářského průmyslu
- Popis jednotky
- 3000 výt.
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0306.615,1 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
PK-0004.873,1 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
PK-0004.873,1 |