Máslařství : nové technologické postupy

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ladislav Forman, 1936-
Další autoři
Marie Vodičková, technologie potravin
Eva Matoušková, technologie potravin
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
236 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1988
Vydání
1. vyd.
Edice
Technika a technologie potravinářského průmyslu
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0931.523
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
TK-0237.022