Flambování a dochucování jídel
Příručka, informující o postupu prací při úpravě a dokončování jídel u stolu hosta, je určena především pracovníkům speciálních a výběrových restaurací, méně už běžným domácnostem. Uvádí předpisy na přípravu a konečné dochucování studených a teplých předkrmů, polévek, hlavních jídel a dezertů a návody k úpravě … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 77 s.
- Vydáno
-
Praha :
Merkur,
1969
- Vydání
- 1. vyd.
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a22000002a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000346849 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20090603140018.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 980107s1969 xr f cze d | ||
015 | |a cnb000425564 | ||
035 | |a (OCoLC)42185051 | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Srkala, Antonín |7 jk01120773 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Flambování a dochucování jídel / |c Antonín Srkala |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Merkur, |c 1969 | ||
300 | |a 77 s. | ||
910 | |a BOA001 |b PK-0054.727 |b 1-0624.788 | ||
964 | |a Flambování - příručky | ||
990 | |a BK | ||
996 | 6 | |b 2619489849 |c 1-0624.788 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 0 |w 000346849 |u 000020 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01000346849.MZK50000346849000020 | |
996 | 7 | |b 3119805912 |c PK-0054.727 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 2 |w 000346849 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01000346849.MZK50000346849000010 |