Flambování a dochucování jídel

Chci si vypůjčit

Příručka, informující o postupu prací při úpravě a dokončování jídel u stolu hosta, je určena především pracovníkům speciálních a výběrových restaurací, méně už běžným domácnostem. Uvádí předpisy na přípravu a konečné dochucování studených a teplých předkrmů, polévek, hlavních jídel a dezertů a návody k úpravě celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Antonín Srkala
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
77 s.
Vydáno
Praha : Merkur, 1969
Vydání
1. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 000346849
003 CZ BrMZK
005 20090603140018.0
007 ta
008 980107s1969 xr f cze d
015 |a cnb000425564 
035 |a (OCoLC)42185051 
040 |a BOA001  |b cze 
100 1 |a Srkala, Antonín  |7 jk01120773  |4 aut 
245 1 0 |a Flambování a dochucování jídel /  |c Antonín Srkala 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1969 
300 |a 77 s. 
910 |a BOA001  |b PK-0054.727  |b 1-0624.788 
964 |a Flambování - příručky 
990 |a BK 
996 6 |b 2619489849  |c 1-0624.788  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |w 000346849  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000346849.MZK50000346849000020 
996 7 |b 3119805912  |c PK-0054.727  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 2  |w 000346849  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000346849.MZK50000346849000010