Myslivecká kuchařka

Chci si vypůjčit

Kromě osvědčených receptů ke kuchyňské úpravě běžných druhů zvěřiny obsahuje kniha i návody k úpravě méně obvyklých druhů a nechybějí ani některé speciality myslivecké kuchyně. Recepty domácí jsou doplněny výběrem zahraničních a jsou připojeny i kapitoly o ošetření a správném skladování úlovku, předběžné přípravě celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Marie Bartušková, 1900-1978
Marcela Mottlová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
307 s., bar. fot.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1968
Edice
Lesnictví a myslivost

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
Sklad H1
Sklad / do 24 hodin
HS212 2-0603.398
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0050.493