Mrazírenská technologie II pro 3. ročník středních odborných učilišť

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Hrubý, chemik potravin
Další autoři
Výzkumný ústav potravinářský
Mrazírny Praha
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
331 s.
Vydáno
Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu, 1991
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada technické literatury. Technické publikace
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-85120-12-7

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0116.380