Organická technologie. [Sv.] 1

Chci si vypůjčit

V 16 kapitolách jsou probírány nejdůležitější typy chemických reakcí organického průmyslu: I. Isomerisace, II. Hydrogenace, III. Dehydrogenace, IV. Hydratace, V. Dehydratace, VI. Oxydace, VII. Redukce. VIII. Esterifikace, IX.Hydrolysa, X. Halogenace, XI. Nitrace, Xll. Sulfonace, XIII. Alkylace, XIV. Aminace, XV. Kondensace, XVI. Adice. Kniha je zaměřena celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladimír Bažant, 1920-1973
Další autoři
František Šorm, 1913-1980
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
470 s.
Vydáno
Praha : Přírodovědecké nakladatelství, 1952
Vydání
1. vyd.

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0293.001,1
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0293.001,1
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0002.980,1