Čínská kuchyně

Chci si vypůjčit

Kuchařské předpisy na čínské pokrmy připravené z dostupných českých surovin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Tchang Jün-ling
Další autoři
Zlata Černá, 1932-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
29 s. : barev. il. ; 25 cm
Vydáno
Praha : Práce, 1998
Vydání
1. vyd.
Edice
Sešity domácího hospodaření
Témata
ISBN
80-208-0460-9
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
X2-1044.890