Přeskočit na obsah
Schránka:
0
položek
Schránka
(Plná)
Registrace
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Cukrovarnická technologie
Ve všech polích
Ve všech polích (bez plných textů)
Název
Autor
Téma
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Geografické vyhledávání
Cukrovarnická technologie
Chci si vypůjčit
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor
František Pachlopník, -1978
Typ dokumentu
Knihy
Vydáno
Praha,
1964
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci
Jednotky
Metadata
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se
přihlásit
.
Dostupnost
Stav
Oddělení
Sbírka
Umístění
Více informací
Poznámka
Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0518.685
Pro správnou funkci je třeba mít zapnutý JavaScript.
Zobrazit citace
Poslat e-mailem
Exportovat záznam
Exportovat jako MARC
Exportovat jako MARCXML
Exportovat jako RDF
Exportovat jako RIS
Exportovat jako BIBFRAME
Exportovat jako stručný záznam pro tisk
Exportovat jako úplný záznam pro tisk
Trvalý odkaz
Přidat do oblíbených
Sdílet záznam
Vložit do schránky
Odstranit ze schránky
Podobné
Stroje a zařízení pro 3. a 4. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : studijní obor 071-02/2 - výroba cukru a cukrovinek
František Pachlopník, -1978
Analytická chemie cukrovarnická
František Pachlopník, -1978
Stroje a zařízení pro 2. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : stud.obor 071-02/2 - výroba cukru a cukrovinek
František Pachlopník, -1978
Analytická chemie cukrovarnická pro 4. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : ob. 071-02/2
František Pachlopník, -1978
Analytická chemie a cvičení pro 2. a 4. ročník studia pracujících na středních průmyslových školách potravinářské technologie
Josef Maruška, 1897-1966