Pekař, pečivář, cukrář : nauka o surovinách pro 1. a 2. ročník odborných učilišť a učňovských škol

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Beneš
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
152 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1979
Vydání
2. přeprac. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0586.305-79
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0047.895-79