Muž v kuchyni

Chci si vypůjčit

Kromě praktických rad z oblasti technologie přípravy pokrmů přináší řadu nápaditých kuchařských předpisů. Jsou zde recepty na jídla z ryb a rybích konzerv, masa, uzenin, drůbeže, mléka, mléčných výrobků, zeleniny a hub i návody na sladké pokrmy, na jídla připravovaná v přírodě, speciality zahraničních kuchyní apod.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Oldřich Dufek
Další autoři
Antonín Pilař
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
31 s. : il. ; 26 cm
Vydáno
Praha : Práce, 1978
Vydání
1. vyd.
Edice
Sešity domácího hospodaření
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna