Zpracování masa pro 3. ročník SOU
Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 101 s. : il. ; 30 cm
- Vydáno
-
Praha :
Sobotáles,
1997
- Vydání
- 3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2.
- Témata
- ISBN
- 80-85920-29-8
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000269664 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20050925132909.0 | ||
008 | 980107s1997 xr f cze d | ||
015 | |a cnb000300846 | ||
020 | |a 80-85920-29-8 | ||
035 | |a (OCoLC)39105975 | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
080 | |a 372.863.75(075.3):377.35 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Kolda, Otakar |7 jk01061313 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Zpracování masa pro 3. ročník SOU / |c Otakar Kolda, Karel Zelinka, Vladimír Kubíček |
250 | |a 3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2. | ||
260 | |a Praha : |b Sobotáles, |c 1997 | ||
300 | |a 101 s. : |b il. ; |c 30 cm | ||
653 | 0 | |a masná výroba |a maso |a střední odborná učiliště |a zpracování masa | |
700 | 1 | |a Zelinka, Karel |7 jx20050623035 |4 aut | |
700 | 1 | |a Kubíček, Vladimír, |c výroba masa |4 aut | |
910 | |a BOA001 |b PK-N-0033.532 | ||
964 | |a Maso |x zpracování |x učebnice |x učiliště odborná střední | ||
990 | |a BK | ||
996 | 7 | |b 3119010479 |c PK-N-0033.532 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 29 |p p.v. |w 000269664 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01000269664.MZK50000269664000010 |