Zpracování masa pro 3. ročník SOU

Chci si vypůjčit

Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Otakar Kolda
Další autoři
Karel Zelinka
Vladimír Kubíček, výroba masa
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
101 s. : il. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Sobotáles, 1997
Vydání
3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2.
Témata
ISBN
80-85920-29-8
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000269664
003 CZ BrMZK
005 20050925132909.0
008 980107s1997 xr f cze d
015 |a cnb000300846 
020 |a 80-85920-29-8 
035 |a (OCoLC)39105975 
040 |a BOA001  |b cze 
080 |a 372.863.75(075.3):377.35  |2 MRF 
100 1 |a Kolda, Otakar  |7 jk01061313  |4 aut 
245 1 0 |a Zpracování masa pro 3. ročník SOU /  |c Otakar Kolda, Karel Zelinka, Vladimír Kubíček 
250 |a 3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2. 
260 |a Praha :  |b Sobotáles,  |c 1997 
300 |a 101 s. :  |b il. ;  |c 30 cm 
653 0 |a masná výroba  |a maso  |a střední odborná učiliště  |a zpracování masa 
700 1 |a Zelinka, Karel  |7 jx20050623035  |4 aut 
700 1 |a Kubíček, Vladimír,  |c výroba masa  |4 aut 
910 |a BOA001  |b PK-N-0033.532 
964 |a Maso  |x zpracování  |x učebnice  |x učiliště odborná střední 
990 |a BK 
996 7 |b 3119010479  |c PK-N-0033.532  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 29  |p p.v.  |w 000269664  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000269664.MZK50000269664000010